Projekter i 2018

PROJEKTER

 

For tiden arbejdes der på primært 3 projekter.

Det ene omhandler især arvævsbehandling og undervisning i samme. Jeg har pt. nogle rigtigt gode, om end simple redskaber til at behandle arvæv med.

 

Det andet projekt omhandler dokumentation af at man godt kan bedre forskellige vejrtrækningsproblemer med en forskellig blanding af øvelser, manuelt behandling og arbejden med nervesystemet. Der er allerede nu meget lovende udsigter på KOL patienter.

 

Det tredje projekt handler om at komme mere ud og dele min viden om hvad og hvordan man kan arbejde med blandt andet de to ovennævnte ting.

KOL og vejrtrækningsudfordringer:

Hvis du har KOL og gerne vil være med i en lille forsøgsgruppe til at modtage behandling - og være med til at dokumentere der kan ske ændringer - er du meget velkommen til at kontakte enten mig eller fysioterapeut Agnete G. Frandsen på 29875288

Har du gener efter en operation eller anden form for skade der har givet dig noget arvæv?

Jeg er ved at udvikle mere materiale til undervisning af både patienter og terapeuter til dette område.

vil du give feedback på din proces og evt. også tage billeder til at dokumentere til din proces og fremskridt, skal du være meget velkommen til at kontakte mig

PROJEKT Arvæv

Døjer du med gener efter den ene eller anden operation - eller blot har fået nogle ar - som du måske mærker er lidt stift og følelsesløst?

Måske har du kun fået at vide du kan smøre dit ar med lidt E-vitamin creme eller lidt olie og ellers skåne det for sollys det første år eller to.

 

Vidste du godt at det kan være markant anderledes? Vidste du at du kan massere og vække vævet meget mere til live igen med små blide teknikker?

Hvis du vil lære nogle enkle simple teknikker til at bedre det markant - så kontakt mig endeligt og jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig. Min fornemste opgave er at gøre dig uafhængig af mig.

Arvæv skal ikke bekæmpes, ethvert ar er et bevis på du har overlevet en given overbelastning af kroppens integritet og at kroppen har repareret på området. Men et ar skal ikke have lov til at påvirke hele kroppen for meget i negativ retning.

Jeg kan anbefale dig at søge efter J C Guimberteau og Gil Hedley på Youtube.com hvis du vil se nogle fascinerende videoer om bindevæv, arvæv og livets påvirkning af kroppen.

PROJEKT KOL

 

KOL er en samling af symptomer hvor åndenød, nedsat lungekapacitet er en del af symptombilledet.

 

Traditionelt set ser vi på KOL som en sygdom der kun går en vej og at der er ingen eller meget ringe mulighed for forbedringer undervejs.

 

Men vi har dog, i en lille gruppe, fået lov til at arbejde med nogle KOL-patienter hvor deres dyspnø/vejrhunger blev væsentligt reduceret efter blot en enkelt behandling. Og endda en forandring der lader til at holde i flere uger.

Vi arbejder på at kunne teste og dokumentere effekten - således at vi kan vise resultater der kan vække andre forskeres interesse. Håbet er at vi på den måde kan dokumentere effekten og sprede disse teknikker til flere.

Vi har i dagens samfund et stort fokus i sundhedssektoren om at arbejde evidensbaseret. Vi håber med dette projekt at skabe mere evidens og kunne gøre en forskel for endnu flere!

CONTACT US

Højvangen 6 og 2

3700 Rønne

 

juwo@juwo.dk

 

tidsbestiling 5695 4011

Mob: 28 71 03 41

PROFILE

Coscteur adpscing eiusmoe an pariatur in proiden in deserunt mollit animes laborm prscatis unde omnis natus voluptaem a accusantium aperiam inventore verias dictasn

© Copyright 2015. All Rights Reserved.