About Us

Her vil du kunne læse lidt om hvad jeg kan tilbyde af behandlinger, workshops og kurser.

Min tilgang:

.

Jeg anser det som min fineste opgave at hjælpe mine medmennesker til at finde deres vej hjem til dem selv. At kunne hjælpe den anden med at have færre spændinger og få en bedre holdning ikke blot fysisk men også i livet. Jeg arbejder både med en meget fysisk tilgang og dernæst også med en mere dybdegående tilgang hvor vi i samarbejde kigger på hvad der ligger bag spændingerne.

Workshop/kursusmuligheder:

  • Original Feeling Touch
  • Dorn
  • Optimal Breathing
  • Arvævsbehandling
  • Reiki/universel livsenergi og healing
  • Aktive mobiliseringsteknikker
  • Tensegrity

Hos JUWO Fysioterapi og Formidling benyttes flere forskellige behandlingsformer

 

Fysioterapi:

 

Er en behandlingsform hvor man behandler skader og ubalancer med udgangspunkt i bevægeapparatet. Efterhånden tager man indenfor den generelle fysioterapi udgangspunkt i en bio-psyko-social model, hvor man forstår at kroppen(biologien), sindet (psyken) og ens familie- og arbejdssituation påvirker ens samlede sundhedstilstand.

 

Der er mange retninger indenfor fysioterapi. Der finden blandt andet palliativ-, sports-, pædiatrisk/børne-, geriatrisk/ældre-, psykomotorisk/krop-psyke fysioterapi.

 

Holistisk fysioterapi hos JUWO Fysioterapi og Formidling— er en helhedsorienteret fysioterapeutisk tilgang til det enkelte menneske. Der søges efter årsagen til symptomerne og der behandles ud fra en forståelse af at krop, psyke, konditionering/programmeringer og sociale faktorer påvirker hinanden gensidigt og at ved at man ændrer på én del kan ændre på helheden.

 

Der trækkes på viden fra såvel vestlig videnskabelig praksis såvel som fra østens visdom og behandlingstraditioner.

 

Chi Nei Tsang (CNT) er en af de mest dybtgående terapeutiske massageformer i klassisk kinesisk og taoistisk medicin. Det er virkelig en holistisk tilgang til helbredelse. Det er blid energi mestring (qi gong) til organerne og en vej til større forbindelse til dig selv.

 

CNT er en meget blid metode hvor man tilfører energi og opmærksomhed til de indre organer. CNT virker meget dybt og transformerende, man får kontakt til ufordøjede følelser og gamle chokmønstre. Du kommer i dybere kontakt med dig selv i din krop får mulighed for at få støtte til at fordøje og vokse fra ufordøjede gamle følelser, chok og traumer.

 

Chi Nei Tsang er en støttende behandling så du kan få en bedre kontakt til din essens og dit livsformål.

 

 

Original Feeling Touch (OFT)

 

Jeg er pt. den eneste underviser i DK i Original Feeling Touch - det er en videreudvikling af Chi Nei Tsangen - men på mange måder lidt lettere at gå til - med færre teknikker, men med mere fokus på hvilken berøring du kommer med. Det er meget smukt at se hvordan mennesker forandrer sig når de kommer ned i de helt dybe afslappede tilstande og får kontakt til dem selv og sætter deres livsenergi igang med at finde ind til det oprindelige selv.

Når vi opnår store og dybt afslappede tilstande kan vi lettere give slip på de ting der ikke længere tjener os. I processen bliver vi nogle gange bevidste om hvad det er vi giver slip på, andre gange mærker kroppen blot den dybe forandring der opstår når ens indre livskraft blive sat fri.

 

Dorn: Dorn metoden er en behandlingsmetode udviklet i Sydtyskland der er relativ ny i Danmark. Dorn er en teknik til mobilisering af nakke, ryg, bækkenskævhed samt benlængdeforskel.

 

Idag bruges denne behandlingsform i mange lande i Europa og er udbredt helt til Australien og Sydamerika.

 

Dorn er en meget blid metode - her er ingen pludselige ryk eller tryk da al korrektion foregår i dynamisk bevægelse!

I al sin enkelthed går Dorn ud på, at rette skeletstrukturen op ved først at korrigere benlængden, rette bækkenets led, samt rette de enkelte led i rygsøjlen og nakken.

Dette medfører afbalancering af centralnervesystemet, muskeltonus og cirkulation til indre organer.

 

Fra undersøgelser ved man, at ca. 95 % af alle mennesker på et eller andet tidspunkt har haft en eller flere hvirvler forskubbet i ryg eller nakke og 90% har uens benlængde.

Nogle vælger at få indlæg i skoene, men derved stabiliseres fejlstillingen med risiko for slidtage på ryg/hofteled og kroniske smerter.

Det er derfor Dorn teknikkerne er yderst relevante da de korrigerer selve fejlstillingen og ophæver smerteårsagen.

 

Reiki er en healingsmetode fra Japan

 

Reiki oversættes oftest som universel livsenergi. Reiki systemet blev udviklet af Mikao Usui der efter 21 dages faste på Kurama bjerget opnåede spirituel oplysning. Dette åbnede bl.a. op for hans healende evner som han brugte på rigtigt mange mennesker i sin levetid. Mikao Usui udviklede Usui Teate Do som oversat betyder Usuis håndpålægning metode, senere kendt som Reiki. En metode til healing og selvudvikling.

 

En ren reiki behandling/healingssession foregår ved at klienten fuldt påklædt, evt. Med et tæppe over sig, ligger på briksen mens behandleren lægger sin hænder forskellige steder på klienten og overfører universel livsenergi gennem sit energisystem til klientens. Dette fremmer hermed klientens egne helbredende processer, fremmer afslapning, modvirker stress og giver ny energi.

 

Der findes idag flere grene indenfor Reiki, den oprindelige japanske reiki samnt adskillige vestlige grene. Groft set tyder det (for mig) på at de vestlige Reiki grene især er healings- og behandlingsorienteret, mens den oprindelige japanske Reiki har et større fokus på selvudvikling i den enkelte udøver.

 

 

Kinesiotape - er elastisk tape der bruges til at støtte kroppens væv.

 

Elastisk tape kan bruges til at:

 

- støtte musklernes funktion fx efter skader, operationer eller overbelastninger

 

- støtte musklens funktion efter neurologiske skader

 

- støtte lymfevævets funktion

 

- støtte ledbånd fx efter forstuvninger

 

- løsne arvæv

 

- påvirke bindevævet og nervesystemet

 

- påvirke de indre organer

 

- smertelindre

 

 

Akupunktur - er en metode hvor man med små nåle stikker nåle i den enkelte og påvirker vedkommendes system. Akupunktur kan bruges til mange ting men der er især lavet forskning omkring smerter hvor akupunktur i høj grad har vist sin effekt. Akupunktur har rødder mange tusinde år tilbage i tiden og er især blevet forfinet i asien i tidligere tider. Der findes mange former for akupunktur der hver har sin baggrund og forestiling om hvilke ting i klienten man påvirker.

 

Hos JUWO Fysioterapi og Formidling gives der kropsakupunktur med afsæt i Vestlig Videnskabelig Akupunktur samt akupunktur omkring leddene kendt som acunova.

 

Bio-Tensegrity, Bonebending, Listening teknikker.

Ved listening teknikker - går man ind og lytter til kroppen. Man benytter sig af kroppens sammenhænge på kryds og tværs og kan gennem kroppens mange lag fra et sted mærke hvor der sidder spændinger andre steder i kroppen. Det er muligt at mærke spændinger i knogler, bindevæv, muskler og hvor der kan være forskellige typer blokeringer langs en given struktur.

Man kan også mærke hvad vej vævet har "lyst til " at bevæge sig for at blive fri fra en given spænding den må have holdt på længe.

 

Stress-chok-traume-terapi

Jeg er uddannet i forskellige retninger indenfor traumeterapien. Jeg har en grunduddannelse fra Skolen for Psykosomatik ved Ulla Rung Weeke, jeg har taget SENTHES uddannelsen hos Jacob Kongshaug og Jakob Mikkelsen der har udviklet en manuel stress- og traumebehandling - foruden at jeg også løbende har fulgt forskellige andre undervisere og eksperter på området såsom Stephen Porges, Peter Levine, Debbie Shapiro, David Bercelli m.fl.

 

Kropsbalanceringer - ved kropsbalanceriinger arbejdes der via akupressur, stræk, strøg og healing på at få krop og sind balanceret igen. Det er en intuitiv metode med stor og dyb indvirkning på hele energisystemet hos den enkelte.

THE PROCESS

STEP 1

 

Conseuas in volupae velitwescillum en fugitnulla wroiden culaerun.

STEP 2

 

Conseuas in volupae velitwescillum en fugitnulla wroiden culaerun.

STEP 3

 

Conseuas in volupae velitwescillum en fugitnulla wroiden culaerun.

STEP 4

 

Conseuas in volupae velitwescillum en fugitnulla wroiden culaerun.

OUR TEAM

 

Eiusemor incdunt labore dolore magna aliquenim veniam nostru exrcation.

 

Ullamco laboris consequ reprhner the velitw escillum dolore fugiat nullamagna pariatur exceteur the proiden wariatur reprhners.

OUR SKILLS

Nullagma

90%

Nullagma

80%

Nullagma

95%

REBECCA JENKINS

CEO

 

Ullamco in reprhner the velitw escillum dolore pariatur exceteur the wariatur reprhners.

CONTACT US

Højvangen 6 og 2

3700 Rønne

 

juwo@juwo.dk

 

tidsbestiling 5695 4011

Mob: 28 71 03 41

PROFILE

Coscteur adpscing eiusmoe an pariatur in proiden in deserunt mollit animes laborm prscatis unde omnis natus voluptaem a accusantium aperiam inventore verias dictasn

© Copyright 2015. All Rights Reserved.